Петък, 11 Ноември 2022 11:30

  Българска Асоциация на малинопроизводителите ще участва на международното изложение EXPOSE & EXPODIREKT 2022 в Карлсруе, Германия

  Българска Асоциация на малинопроизводителите заедно с още четири браншови организации ще представят България на Международно изложение EXPOSE & EXPODIREKT 2022 и Специализирано международно изложение за ягодоплодни аспержи в Карлсруе, Германия, което ще се проведе на 23 и 24 ноември 2022 г.

  Българската Асоциация на малинопроизводителите има специална покана от немска организация на малинопроизводители, които да споделят супер иновативна технология и система за отглеждане на малини под соларни панели за увеличаване на приходите на стопанствата, енергийната независимост, увеличаване на биологичния ефект и предпазване от влиянието на негативните климатични фактори.

  Десетки инвеститори на соларни паркове от България и чужбина вместо да се чудят къде и как да намерят земя 7-ма категория може да дойдат на нашите насаждения и съвместно да си носим ползи и синергизъм един на друг и да превърнем Малинопроизводителите в новите зелени енергетици на България.

  Каним малинопроизводителите от цялата страна да посетят нашия щанд и да видят международните постижения в тази област изпращаме визия и номер на щанда които ще представи още 4 браншови организации свързани с ягодоплодните. Очакваме изключителен интерес поради факта, че самолетните билети От София и Варна са в рамките на 75-110 евро за двупосочен билет.

  Сайт на изложението: https://www.expo-se.de/for-exhibitors/dates-facts/?L=2

   

  Прочетена 912 пъти

  Медия

  © 2017-2024 Сдружение "Българска асоциация на малинопроизводителите и ягодоплодните". Всички права запазени.