Сряда, 20 Ноември 2019 13:13

  Био Трии ООД - производител на елитен посадъчен материал

  Фирма Био трии ООД е българска компания, която осъществява основната си дейност в областта на съвременните растителни биотехнологии. Конкретно, тя е специализирана в разработване на високоефективни технологии за in vitro размножаване на стопанско значими растителни видове и производство на посадъчен материал.

  Фирмата осъществява своята развойна и производствена дейност от 2010 г. като за този кратък период се превърна в лидер в растителния биотехнологичен сектор в България и разпознаваем и авторитетен партньор в Европа и съседните страни.

  Био трии ООД произвежда елитен посадъчен материал за различни сортове малини, къпини, шипки, подложки за плодни дървета, годжи бери и др. В процес на разработка са сортове за ягоди, подходящи за отглеждане в България.

  Фирмата развива активна селекционан дейност, като разработените сортове малини АПЕМА®, ЕМОНА® и ГАЛА® са предпочитани и търсени от производителите на малини. Всяка година във фирмата се разработват нови иновативни продукти, които бързо намират своето място на пазара, поради отличните си характеристики.

   

  BIO TREE  Ltd.                                                                  

  София 1220, Банско шосе 7
  тел: +359 2 8109203
  факс: +359 2 8109204

  www.biotree.bg

  © 2017-2024 Сдружение "Българска асоциация на малинопроизводителите и ягодоплодните". Всички права запазени.