Понеделник, 17 Февруари 2020 11:24

  Специализирано изложение ''Дунавски овощари'' - 20 март 2020 г, Русе

  Съюз на Дунавските овощари има удоволствието да Ви покани, на петото издание на специализирано изложение „ДУНАВСКИ ОВОЩАРИ” в областна на овощарството, което ще се проведе на 20 Март 2020г. в град Русе в зала ОЗК АРЕНА – РУСЕ . Организирано съвместно годишното събрание на Сдружението, в което членуват повече от 380 овощари, обхващащи площ около 27 000 дка на територията на северна България.

  Изложението се провежда от 2016г. в град Русе и привлича фирми от България, Турция, Румъния, Италия, Англия и др. и стотици посетители от северна България. През годините печелим доверието на земеделски производители с добрата организация, разнообразие на представяните продукти и лоялни търговци. Във форума ще вземат участие фирми с предмет на дейност производство на посадъчен материал, препарати за растителна защита, торове и хранене на растенията,
  хранително-вкусова промишленост – преработва и консервиране, земеделска техника в областта на овощарството – машини, съоръжения, капково напояване, услуги и информация, включително банково и застрахователно обслужване, производство на опаковки и други свързани дейности.

  При откриването очакваме да присъстват: представители на Министерството на земеделието, храните и горите; регионални и областни служби по земеделие; областни управители; кметове; директори на учреждения, институции, организации и други. Ще дадем възможност за B2B срещи и директни преговори с бизнеса; мениджъри на търговски вериги и чужди търговци, сключване на сделки и пaртньорства в сектора, превръщайки събитието в място за обмяна на идеи и опит между производители и експерти.

   

  Програмата на събитието може да видите в прикачения файл.

  Прочетена 1727 пъти
  © 2017-2024 Сдружение "Българска асоциация на малинопроизводителите и ягодоплодните". Всички права запазени.